Baka Kambing Berkualiti Tinggi - ar raudhah guna kaedah bioteknologi dalam pembiakan - Berita Harian, Ahmad Fiesal Othman (2008)
Industri penternakan kambing sudah lama wujud dui negara ini, namun kebanyakan usaha penternakan haiwan itu masih dilaksanakan secara tradisional.