Universiti Sydney Juara Debat GEMS WUPID09 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 24 Disember – Kumpulan 2 dari Universiti Sydney telah memenangi juara debat Graduate Employability Management Scheme (GEMS) World Universities Peace Invitational Debate (WUPID) 2009 yang telah diadakan di Panggung Percubaan Universiti Putra Malaysia (UPM) semalam.