UPM Menang 2 Emas, 2 Perak dan 6 Gangsa Pameran BioMalaysia 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
Kuala Lumpur – Penyelidik Universiti Putra Malaysia berjaya meraih 2 pingat emas, 2 pingat perak dan 6 pingat gangsa di pameran BioMalaysia 2009 yang telah berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) di sini.