Cacat Bukan Penghalang Kejayaan OKU - Utusan Malaysia (2008)
Kecacatan tidak menghalang seorang bekas pesakit polio untuk melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat sarjana dan memperoleh keputusan yang cemerlang.