UPM Ke Arah Inovasi Teknologi Hijau - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 14 Disember – Universiti Putra Malaysia (UPM), dengan kerjasama Nasmech Teknologi Sdn Bhd dan Pantai Medivest Sdn Bhd bekerjasama ke arah inovasi teknologi hijau melalui penyelidikan, pembangunan dan pengkomersilan biochar.