Keperibadian Tinggi Aset Peroleh Kejayaan-Tan Sri Syed - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 4 Dis – Setiap pekerjaan harus disusuli dengan idea bernas dan hasil yang inovatif dan kreatif daripada setiap pekerja demi menjamin keproduktifan perkhidmatan sesebuah organisasi, kata Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Syed Jalaluddin Syed Salim.