UPM Tingkat Kesedaran Kebajikan Haiwan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 7 Dis – Perubahan cuaca, peningkatan populasi dan peningkatan gaya hidup merupakan cabaran utama menangani kebajikan haiwan dan kebergantungan manusia terhadap haiwan.