UPM Raih 4 Pingat Emas Di Jerman - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
Nuremberg – UPM berjaya meraih 4 pingat emas, 1 pingat perak dan 3 pingat gangsa pada pameran International Exhibition of Ideas-Inventions-New Products (IENA) dengan mempertaruhkan 8 projek daripada 4 penyelidiknya di sini baru-baru ini.