UPM Menang Anugerah Inovasi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 24 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memenangi Anugerah Inovasi Menteri Pengajian Tinggi bagi Kategori Pengurusan Am sempena Hari Inovasi Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) 2009.