Fakulti Sains UPM Sasar Kecemerlangan Berterusan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 2 Dis - Kecemerlangan bagi sebuah fakulti adalah gabungan kecemerlangan penyelidik, pensyarah, pentadbir dan pegawai sokongan dalam memberikan perkhidmatan kepada pelanggan, menyediakan kemudahan dan prasarana pengajaran serta output penyelidikan terbaik, kata Dekan Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Sidek Ab. Aziz pada Konvensyen Fakulti Sains 2009.