BioSerat Beri Peluang Masa depan Cerah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 2 November – Satu konferens yang mempromosi pendekatan moden penanaman kenaf telah diadakan untuk mengangkat kenaf sebagai salah satu industri sektor pertanian maju negara.