Datuk Sharifah Terima Anugerah Kepimpinan Jenama Dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
MUMBAI, 25 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengucapkan tahniah kepada Prof. Adjung Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (GSM), Datuk Sharifah Mohd. Ismail atas penerimaan Anugerah Kepimpinan Jenama oleh Kongres Jenama Dunia 2009.