5,800 Pokok Hutan Ditanam di UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 22 NOVEMBER – Program penanaman pokok Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Mitsubishi Corporation diharapkan akan berterusan bagi memberikan pengajaran yang positif kepada generasi akan datang kata Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris.