IPTA Diarah Kaji Kurikulum - Berita Harian, (2008)
Kementerian Pengajian Tinggi sedang menilai beberapa pembaharuan dan pengajaran di universirti awam bagi melahirkan graduan berkemahiran tinggi sejajar keperluan pasaran.