Dr Zetty Norhana terpilih ikuti Australia - APEC Women in Research Fellowship - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 14 Sept - Pensyarah Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr Zetty Norhana Balia Yusof terpilih untuk mengikuti Australia - APEC Women in Research Fellowship.