Keli Pilihan Usahawan Tani - Utusan Malaysia, (2008)
Mentemak ikan keli kini bukan lagi kerjaya kelas kedua kerana ia boleh menjadi sumber pendapatan yang menguntungkan dan semakin mendapat tempat di kalangan usahawan tani negara ini.