Inovasi mesin penanam secara pneumatic mudahkan kenaf ditanam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 3 Sept - Penanaman biji benih kenaf dan bijiran lain termasuk jagung kini boleh dijalankan secara eknomik, mudah dan tersusun, serta dalam masa yang lebih singkat melalui penggunaan mesin penanam secara pneumatik.