Bengkel Usahawan Jahitan Manik - Utusan Malaysia, (2008)
Kumpulan Utusan akan menganjurkan Bengke Usahawan Jahitan Manik pada 26 dan 27 Julai ini dalam membantu melahirkan lebih ramai usahawan baru di negara ini.