Dua jurnal UPM terima status CREAM Skim Galakan Penerbitan 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
LANGKAWI, 3 Sept - Dua jurnal Universiti Putra Malaysia (UPM), Pertanika Journal of Social Sciences & Humanities (JSSH), dan International Food Research Journal (IFRJ) dipilih sebagai penerima status CREAM di bawah Skim Galakan Penerbitan 2015.