Sambutan Hebat Bengkel Keli - Utusan Malaysia, (2008)
Bengkel Usahawan Ikan MEGA-Utusan bersama Pusat Pengembangan, Kusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC) Universiti Putra Malaysia (UPM), AgroBank dan Active Surge Sdn. Bhd (ASSB) akan bermula esok sehingga Isnin ini.