Cima Agro tawar perladangan kontrak - Utusan Malaysia
Sebuah syarikat berasaskan cendawan, Cima Agro Sdn.Bhd. menawarkan perladangan kontrak kepada mereka yang berminat mengusahakan tanaman tersebut bagi membantu dalam aspek pemasaran.