Mengenali Usman Awang - Utusan Malaysia, (2008)
Sasterawan Negara Datuk Usman Awang (dianugerahkan pada 1993)nasinalisme, bahasa melayu dan kesusasteraan merupakan elemen-elemen yang tidak dapat dipisahkan. Ia merupakan sebuah pakej yang unik dan mengkagumkan lahir ditangannya.