Bengkel berjaya buka minda - Utusan Malaysia ,
Peserta Bengkel Lanjutan Usahawan Cendawan Mega-UPM dan Agrobank menyifatkan program tersebut mampu membuka minda mereka mengenai perusahaan tanaman itu yang mempunyai potensi untuk diusahakan.