UPM raih tempat pertama dua anugerah projek komuniti dalam HEWM 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
PUTRAJAYA, 14 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengungguli tempat pertama dalam dua kategori projek komuniti berimpak tinggi pada majlis Anugerah Penghargaan Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) 2015 sempena Program Higher Education Week Malaysia (HEWM 2015) yang berlangsung dari 13 hingga 16 Ogos lalu.