UPM anjur iENFORCE 2015 bincang kepentingan bidang forensik alam sekitar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
PUTRAJAYA – Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan persidangan antarabangsa International Conference in Environmental Forensic 2015 (iENFORCE 2015) bagi meningkatkan kepentingan bidang forensik alam sekitar, baru-baru ini.