2,725 pelajar baharu UPM lafaz ikrar di hadapan Tuanku Canselor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG– Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah yang juga Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), mendengar lafaz ikrar 2,725 pelajar baharu bachelor yang mendaftar di UPM bagi sesi akademik 2015/2016 di sini.