Cabaran keluarga bakar semangat dua anggota PALAPES terbaik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
Semangat dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) yang lantas bertekad untuk menempa kejayaan sehingga masing-masing terpilih sebagai Pegawai Kadet Terbaik UPM pada majlis Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Awam ke-34, baru –baru ini