UPM raih tiga pingat emas, tiga perak dan Anugerah Khas di Bioinnovation Awards - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR, 3 Sept - Produk penyelidikan Prof. Madya Dr. Nazlina Shaari dari Jabatan Rekabentuk Industri, Fakulti Rekabentuk dan Senibina, Utilizing Sago Waste as a Natural Ecopaste in Textile Prints meraih pingat emas dan Anugerah Khas, “Biotechnology Innovation of the Year” di Bioinnovation Awards baru-baru ini.