UPM Lancar Promosi Martabatkan Pertanian - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2004)
Mempromosi program pertanian ditawarkan Universiti Putra Malaysia (UPM) ke sekolah adalah antara usaha akan dilakukan institusi pengajian tinggi itu dalam memartabatkan sektor berkenaan, sekali gus menjadikannya pusat kecemerlangan pendidikan pertanian di negara ini.