UPM anjur Majlis Korban PUTRA UPM-Vietnam sempena Aidil Adha - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
HO CHI MINH (VIETNAM), 25 Sept: Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Korban PUTRA UPM-Vietnam 2015, di dua wilayah di Vietnam sempena Hari Raya Aidil Adha tahun ini.