UPM universiti pertama di Malaysia kaji pembiakan buaya guna tabung uji - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
JOHOR BAHRU, 27 Sept: Universiti Putra Malaysia (UPM) melakar sejarah sebagai universiti pertama di negara ini yang berjaya menjalankan kajian terhadap buaya tembaga dalam membangunkan tekonologi pembiakan reptilia berkenaan.