UPM tuan rumah perbincangan Dasar Penggunaan Tanah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 30 Sept - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Majlis Profesor Negara (MPN) telah menganjurkan Perbincangan Meja Bulat (RTD) mengenai Dasar Penggunaan Tanah di Malaysia.