UPM anjur program Selamat Datang Pelajar Baharu Antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG: Seramai 150 pelajar baharu antarabangsa dari pelbagai negara menghadiri Program Selamat Datang Pelajar Baharu Antarabangsa sesi pengajian semester 1 2015/2016 yang diadakan di Dewan Persidangan, Bangunan CALC, Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.