Inovasi di sebalik idea pelajar - Utusan Malaysia (2008)
Selain memupuk minat pelajar bidang sains dan teknologi, mereka juga perlu diberi pendedahan bagaimana menggunakana kreativiti dan imaginasi mereka bentuk dan mereka cipta produk tertentu yang boleh dikomersialkan.