Dr. Normi menang Women in Science National Fellowship Award 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR, 8 Okt – Pensyarah Kanan Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Normi Mohd Yahaya memenangi L’Oreal-UNESCO For Women in Science National Fellowship Award 2015 sempena sambutan L’Oreal Malaysia yang ke – 10.