Mohamad Syzrul dipilih YDP Majlis Perwakilan Pelajar UPM Sesi 2015/2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 12 Okt – Pelajar Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohamad Syzrul Yahya dipilih sebagai Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UPM Sesi 2015/2016 di sini.