UPM jadi tumpuan pelajar asing - Utusan Malaysia ,
Kuala Lumpur 23 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi tumpuan bagi pelajar-pelajar luar negara terutamanya dari Iran apabila pusat pengajian tinggi itu diiktiraf sebagai universiti penyelidikan, baru-baru ini.