7,056 graduan terima ijazah, diploma pada Majlis Konvokesyen UPM ke-39 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Okt – Seramai 7,056 graduan terdiri daripada 469 penerima Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D), 1,860 Ijazah Sarjana (Master), 4,299 (Bacelor) dan 428 (Diploma) akan menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-39 pada 31 Oktober hingga 3 November 2015.