UPM Diarah Rombak Kurikulum - Berita Harian, Norliza Wasilan (2004)
Kerajaan mengarahkan Universiti Putra Malaysia (UPM) menyusun semula kurikulumnya supaya kursus dan program yang ditawarkan menumpukan kepada pengajian dan pembangunan pertanian.