UPM lancar buku Sustainability of bio-Jetfuel in Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 20 Okt – Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan buku “Sustainability of bio-Jetfuel in Malaysia” baru-baru ini.