Membeli sambil berwakaf untuk kesejahteraan pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 27 Okt – Pengunjung bukan sahaja boleh mendapatkan pelbagai barangan malah secara langsung turut berpeluang menyumbang kepada tabung Dana Wakaf Ilmu Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila membeli produk dan barangan menerusi projek Jualan Amal Wakaf.