Meratah Umbara Sastera - Berita Harian , Mohd. Amin Jalil
Pencarian bakat baru dalam bidang penulisan kreatif negara terus dijana oleh pelbagai pihak terutama persatuan penulis yang sentiasa berusaha menggerakkan pelbagai aktiviti untuk melahirkan lebih ramai penulis berwibawa bagi membantu memartabatkan bidang itu