PRPI,UPM Ketengah 350 penyelidikan - Utusan Malaysia, Khairul Anuar Muhamad Noh
Sebanyak 350 produk penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM)akan dipamerkan pada Pameran Reka cipta Penyelidikan dan Inovasi (PRPI 2008) yang akan diadakan dari 29 hingga 31 Julai ini di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salehuddin Abdul Aziz Shah, UPM, Serdang, Selangor.