5 Kementerian Patut Selaras Kajian Herba - Berita Harian, Khairul Azran Hussin (2008)
Pertindihan fungsi dalam aspek perlaksanaan tugas lima kementerian perlu disusun semula bagi memastikan pengeluaran bahan mentah herba negara yang ketika ini dianggarkan bernilai lebih RM400 juta terus berkembang.