Pendekatan Sains Majukan Pertanian - Berita Harian (2004)
Pendekatan sains yang lebih teratur dalam kajian pertanian perlu diterima dan diterapkan supaya Malaysia dapat mendahului negara lain dalam industri pertanian, kata bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.