Membawa R&D Ke Tahap Baru - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
KONSEP penyelidikan untuk menjana kemakmuran mungkin masih baru diuar-uarkan memandangkan institusi penyelidikan khususnya universiti sedang giat mengkomersialkan hasil penyelidikan mereka ketika itu.