Inovasi Baru - Pelajar UPM Hasil Rekaan Unik, Terkini Terima Anugerah - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Pameran Beyond Mediocrity di Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini, mengetengahkan idea unik dan terkini pelajar Fakulti Reka Bentuk dan Senibina dalam penghasilan rekaan bersandarkan teori dan penyelidikan.