Kerjaya Bioteknologi Terbuka Luas - Utusan Malaysia, Mohammad Yasir Jaafar (2008)
Sememangnya, negara kiri memerlukan lebih ramai tenaga profesional dalam bidang sains dalam usaha membangunkan negara dan menghasilkan ciptaan yang boleh dimanfaatkan umum.