Pelajar UPM terima dua anugerah di program MIT GSL Malaysia 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
CYBERJAYA - Pelajar Bacelor Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian), Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi dua anugerah di program ‘MIT Global Startup Lab’ (MIT GSL Malaysia) 2015, baru-baru ini.