Bahasa Melayu Mampu Mantapkan Perpaduan Kaum - Utusan Malaysia, (2008)
Kerajaan perlu melakukan beberapa perubahan terhadap sistem pengajaran dan pembelajaran bahasa Melayu selagai usaha mewujudkan perpaduan kaum di negara ini.